fotografia, photography, painting

Tutaj piszemy o wszystkim co przychodzi wam do głowy

fotografia, photography, painting

Postprzez Gość » Cz lip 02, 2009 11:13 pm

Witam...
Mieszkam w Jastarni,aktualnie uczę się w fotografii:kierunek plastyk fotografik.Jeśli jeśteście zainteresowani,poszukujecie fotografika...napiszcie do mnie.Kierunki fotografii,które najbardziej mnie fascynują,jest to; abstrakcja,industrial,architektura,akt...
Jeżeli potrzebujecie fotografa do zdjęc ślubnych,chrztów,imprez,portretów,itp...podejme się tychże zleceń...Z chęcią zajmę się realizacją rożnych pomysłów,np.akt..to bardzo fascynujące i ciekawe.
Zdjęcia robie na lustrzance cyfrowej i na analogowych...na kliszach czarno-białych także;fotografie czarno-białe wykonywane na kliszy są znacznie lepsze niż cyfrowe przerabiane na tenże styl,mają klimat,jakość...i też zdjęcia na slajdach...
Maluję i rysuję rownież...robię laleczki,z takich materiałów m.in. ja modelina,ubranka szyję sama...
Jeśli interesujecie się malunkiem,rysunkiem,fotografią lub poszukujecie osoby zajmującej się tym...napiszcie...pozdrawiam.

I suppose that foreigners also visit this site...and i'm going to write couple words in English too...I live in Jastarnia.I'm interested in photography,I paint,draw,make dolls as well.Actually i'm studying photography because i want to work as a photographer...I registered in here,i think it might be a good idea to tell about my interests and find people whose have such interests and want to share it...That's why i'm writing also in English language...
If you visit my town and maybe seek for a photographer here in my town,send a message:)...or if you are fascinated ,interested in photography,painting...and have artistic nature:)..drop a line........Regards.
Gość

Powrót do Hyde Park