czy ktoś był w O.W. Marina Club

Ośrodki Wypoczynkowe w Jastarni. Polecenia, oferty, komentarze. Oglądaj oferty, czytaj komentarze i sam wybierz najlepszy Ośrodek Wypoczynkowy.

Postprzez CYPRYS » Pt lut 12, 2010 9:16 am

CYPRYS

Re: czy ktoś był w O.W. Marina Club

Postprzez KiteCenter » Pn mar 08, 2010 12:51 pm

Niestety nie miałem okazji tam być,jak chcesz mieć dokładniejsze informacji to zapytaj na forum turystycznym.
KiteCenter

Postprzez Gość » Śr cze 16, 2010 6:24 pm

Ja byłam.. Nie polecam. Brud, smród i ubóstwo. Karaluchy, brudne ręczniki...
W Tawernie w porcie skandaliczna obsługa, brudne szklanki, przeklinająca obsługa.
Żal, po prostu żal...
Gość

Postprzez Stały Bywalec » N lip 04, 2010 11:11 am

Bywam bardzo często w Tawernie w porcie, zawsze jest tam najlepsza impreza i pizza, nie rozumiem komentarza o ręcznikach i karaluchach, bo ani ręczników, ani karaluchów nigdy tam nie widziałem :P
Stały Bywalec

Postprzez v » N lip 18, 2010 9:42 am

Co do noclegu- za te pieniądze jeszcze jeszcze idzie przeżyć (ale DELIKATNIE MÓWIĄC szału nie ma). Pokój jeszcze w miarę, ale w łazienkach SYF. Jeżeli chodzi o Tawernę- to chyba jakiś żart!!! Nigdy w życiu nie byłem w tak brudnym lokalu gastronomicznym. Kurz i pająki zwieszające się z lampy metr nad moim talerzem. Pizza smaczna, ale co z tego? Żenada. Nie polecam!!!
v

Marina Klub Jastarnia- TRAGEDIA

Postprzez Patka » Cz lip 29, 2010 12:07 pm

Marina Klub w Jastarni- tragedia. Absolutnie nie polecam. Byłam w tym ośrdoku kilka dni i nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze odwiedze Jastarnie... Odczuwam przeogromny niesmak po tym wyjeździe. Brud? To jest najmilsze określenie dla stanu pomieszczeń jakie tam zastałam po przyjeździe. Niemiła obsługa? Również łagodne określenie. Rozmowa z kierowniczką na temat czystości była na żenująco niskim poziomie. Okazało się, że tak to ma wyglądać bo przecież to wybrzeże :D Niesamowita hipokryzja i chamstwo tych ludzi przeraża. Na pewno nie zdają sobie sprawy co to znaczy pracować w usługach. Zamiast posprzątać i przepraszać do ostatniego dnia wyjazdu za takie warunki była tylko niesamowita afera bo z tymi ludzmi nie można normalnie rozmawiać. Teksty w stylu : " masz za szerokie źrenice i dlatego widzisz tyle pająków" lub " jeżeli ci sie nie podoba to weź miotłe i zamiataj" również były jednymi z milszych. Oczywiście zwracają się do ludzi przez "ty" o "per pani" można pomarzyć. Jeżeli macie tam rezerwacje radze ją odwołać. Moją opinie możenie potwierdzić w biurze promocji miasta Jastarnia. Niestety my dotarliśmy tam zbyt późno.
Patka

Postprzez Maciek Katowice » Cz lip 29, 2010 12:37 pm

marina klub to najgorsze miejsce w jakim kiedykolwiek bylem na wakacjach, recepcjonistki naleza zdecydowanie do najglupszych z jakimi mialem do czynienia, ,,szefostwo" to para gburowatych chamow ktorzy w momencie jak zaplacisz za tak zwane ,, pokoje " poprostu ma cie w dupie.
Ilosc pajakow znajdujaca sie w calym baraku D przechodzi najsmielsze oczekiwanie, nie mozna sie normalnie wykapac ( o ile ma sie szczescie i znajdzie sie kabine w ktorej dziala natrysk oraz jest zamkniecie, tak znajduja sie tam ,, kabiny " ktore nie maja zamkniecia i kapiesz sie na widoku ( w damskiej na 5 prysznicow dzialal 1 w dodatku bez zamkniecia ) o ile pajaki spadajace na glowe podczas kapieli, niewyobrazalny smrod, i robactwo sa czyms co czego sie przywyklo to jest ok lol.
Szefowa calego tego chlewu niejaka henryka jest najwieksza chamica z jaka mialem do czynienia, rozmowa z ta osoba wyglada tak ze patrzy sie na ciebie, przedrzeznia cie swoimi minami, przybiera taka sama poze jak ty i gada takie bzdury ze poprostu nie wierzysz ze rozmawiasz z kims kto nie jest uposledzony umyslowo i rzekomo prowadzi ,, biznes ".
Recepcjonistki uprawiaja sex ze swoimi ,, napakowanymi facetami " pod prysznicem po czym jak cos komus nie pasuje zapada powalajace intelektualnie pytanie ,, chcesz kurwa w ryja ? "
W calym osrodku oczywiscie panuje grzyb, meble sa w takim stanie ze nie nadaja sie do uzytku, nie dziala swiatlo w niektorych pokojach ( np. w moim nie dzialalo, po czym doszli do wnisoku ze dzialac nie bedzie ) nie ma oswietlenie na korytarzu, nie mozna otworzyc okien w nocy gdyz sa doslownie cale w pajeczynach i robactwie.
Podsumowywujac marina klub to najgorsze mozliwe miejsce do spedzenia wakacji w Jastarni, sugerowalbym zadzownic do Biura Promocji miasta Jastarnia przed wybraniem noclegu dla siebie, tam tez owe miejsce ma okropna opinie, jak i w calym miescie, najczesciej jak mowilismy ludziom na miescie lub w kinie ,, Zeglarz " ( goraco polecam ) reakcja byla zawsze taka sama, wspolczucie lub smiech.
Maciek Katowice

Postprzez Gość » So lip 31, 2010 9:37 pm

Opinia Patki i Macieja jest bardzo prawdziwa. Nie wiem, czy spotkaliśmy się w tym ośrodku kiedykolwiek. Ale mam podobne przeżycia. Bardzo komunistyczny ośrodek z bezczelną obsługą i kierownikiem, któremu źle z oczy patrzyły, aż strach zagaszać jakiekolwiek reklamacje i zażalenia. Podczas rozmowy insynuował mi ze jestem ćpunem i nie mam prawa do pretensji. Następnie umówił nas z kierowniczką, nie, jaką Panią Henryką, która kazała na siebie czekać przez ponad 2 godziny, tylko po to, aby agresywnie na nas nawymyślać. Na końcu stwierdziła, że nie powinniśmy się niczego spodziewać po pokoju „turystycznym”,(ale przecież czystość jest w każdym standardzie). Unikajcie jak ognia Ośrodku Wczasowego Marina Klub. Siermiężna komuna, syf i chamstwo!
Gość

Powrót do Ośrodki wypoczynkowe